Orrenkolo

Viihtyisä mökki Orresokan sydämessä – Täydellinen tukikohta loman viettoon

Tervetuloa Orresokan upeaan lomakohteeseen, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisille laskettelijoille, murtomaahiihtäjille ja kaikille, jotka kaipaavat rentouttavaa lomaa luonnon keskellä!

Tämä puurakenteinen mökki tarjoaa laadukkaan ja viihtyisän tukikohdan kaikenikäisille lomailijoille – ja myös liikuntarajoitteiset on huomioitu täydellisesti. Mökissä ei ole kynnyksiä, oviaukot ovat tilavat ja pihalta löytyy luiskat, joten liikkuminen on helppoa ja vaivatonta kaikille.

Mökin sijainti on loistava: vain 2,2 kilometrin päässä odottaa rentouttava Ametistikylpylä, ja hieman pidemmän ajomatkan päässä (6 km) voit tutustua Ametistikaivoksen mystiseen maailmaan. Jos haluat tehdä kaupunkireissun, Sodankylän palvelut ovat vain 40 kilometrin päässä.

Mökistä löytyy kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun: tilava tupakeittiö, kaksi erillistä makuuhuonetta (molemmissa 2 vuodetta) sekä parvi, jossa neljä lisävuodetta tarjoavat tilaa suuremmallekin seurueelle. Pukuhuoneen, pesuhuoneen ja sähkösaunan ansiosta pääset nauttimaan rentouttavista saunahetkistä pitkän ulkoilupäivän jälkeen. Kaksi WC:tä varmistavat, ettei tilasta tule pulaa isommankaan porukan majoittuessa.

Lisäksi lemmikit ovat tervetulleita, joten koko perhe voi nauttia lomasta yhdessä! Mökki on yksittäinen, joten oma rauha on taattu luonnon keskellä.

Tämä mökki on täydellinen valinta niin aktiivisille ulkoilijoille kuin rentoa lomaa kaipaaville perheille – kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Varaa lomasi jo tänään ja tule nauttimaan Lapin taianomaisista vuodenajoista!

Mukavuudet

  • Lemmikit sallittu
  • Takka
  • Sauna
  • Astianpesukone
Henkilömäärä: 8
Yhden hengen sängyt: 4
Parisängyt: 2

Orrenkolo

Available
Booked
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse päivämäärät ensin

Siirry maksutavan valintaan