Aihkisokka B

Tervetuloa Aihkisokka B – Uusi ja moderni loma-asunto Luoston sydämessä!

Astut sisään uuteen ja moderniin kaksioon, joka sijaitsee upeassa Orresokan ympäristössä Luostolla. Tämä kahdessa tasossa oleva aihkihirsinen loma-huoneisto valmistui vuonna 2024 ja tarjoaa täydelliset puitteet rentouttavalle lomalle.

Henkeäsalpaavat maisemat
Asunnon keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista avautuvat henkeäsalpaavat esteettömät maisemat suoraan tunturiin. Tämä maisema on kuin elävä taulu, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan, tuoden luonnon kauneuden aivan sisälle asti.

Moderni sisustus ja varustelu
Asunnon moderni sisustus ja varustelu takaavat mukavuuden ja helppouden kaikille vieraille. Tilavassa makuuhuoneessa on makuupaikat kahdelle, ja olohuoneessa on lisäksi levitettävä vuodesohva, joten asunto soveltuu hyvin pienemmille perheille tai ystäväporukoille.

Erinomainen sijainti ja aktiviteetit
Kävelymatkan päässä sijaitsevat Luoston keskeiset palvelut: lähimpään kauppaan ja ravintolaan on vain noin 1,5 kilometrin matka, ja Luoston hiihtokeskus sijaitsee vain 2 kilometrin päässä. Alueella on erinomaiset mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden. Talvella voit nauttia laskettelusta, hiihtämisestä ja lumikenkäilystä, ja kesällä Luoston vaellusreitit ja pyöräilymahdollisuudet tarjoavat unohtumattomia elämyksiä luonnossa liikkujille.

Läheiset nähtävyydet
Läheiset nähtävyydet, kuten Pyhä-Luoston kansallispuisto ja Lampivaaran ametistikaivos, tuovat lisäväriä lomaan tarjoten mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille vierailijoille. Lisäksi Luoston kylpylä tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja virkistäytyä päivän aktiviteettien jälkeen.

Kaikki mukavuudet hintaan sisältyen
Hintaan sisältyy pedatut vuoteet hotellitasoisilla liinavatteilla, kasvo- ja kylpypyyhkeet sekä loppusiivous. Tämä takaa, että lomasi alkaa ja päättyy vaivattomasti ja mukavasti.

Tervetuloa nauttimaan upeista maisemista ja modernista mukavuudesta Orresokan Aihkisokka B, Luostolle!

Mukavuudet

  • Loppusiivous sisältyy hintaan
  • Tunturinäkymä
  • Takka
  • Sauna
  • Vuodesohva
  • Pyyhkeet/lakanat sisältyy hintaan
  • Astianpesukone
Henkilömäärä: 2
Parisängyt: 1

Aihkisokka B

Available
Booked
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse päivämäärät ensin

Siirry maksutavan valintaan